neljapäev, 31. juuli 2008

Pange vaim valmis!

Raasiku staadionil käib ehitus.
Paar jalgpallifanaatikutest isa on valla abita rahad kokku pannud ning ehitavad kunstmuruväljakut. Et poisid ikka vutti saaks taguda.
Ehitus algas juba aprillis ja kuuldavasti Raasiku FC Joker peab oma kodumängud kõik septembris järjest kodustaadionil.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.
Tänu jalgpalliplatsile taastub ka jooksuring ning nähtavasti endisest 333,33 meetrisest kruusarajast saab 400m (ei tea mis kattega) jooksurada.
Mul on vahepeal külas käinud paar sõpra ja esikus vedelevat ketast uudistanud. Julgem neist isegi võttis korra kätte ja ütles, et arvab Kanterist hulga rohkem kui varem:).
Töökaaslane tsekkis uudistest mu eestikate sooritust ja tahab läbida ka mõne ala. Viimati oli startinud kaugushüppes ntx 11. klassis.
On tekkinud taas mingi huvi mitmevõistluse vastu ja ka minu vahepeal kustunud organisatoorne külg on ärganud.
Tahtsin öelda, et septembri lõpp/oktoober toimub Raasikul Mudakümp. Tõenäoliselt esimesel korral see klassikalise 10-võistlusena see ei toimu, aga mitmevõistlusena küll. Kas kavas on siis 4-, 5-, 6-, 7-, 8- võistlus või siis kombineeritud 10-võistlus, selgub võimalustest. Igaljuhul see toimub ja kui tõesti jooksumehi ei ole, siis kasvõi kuulijänni mitmevõistlusena. Veksel on välja antud. Hetkeseisuga otsin netist, kas kusagil müüakse kasutatud oda ja kuuli. Kõrgushüppematte vaevalt jaksan sebida, aga noh, millestki algab iga asi.
Hoian kursis!
Seni aga tehke omi trenne edasi.
Pedaalige, ujuge, suusatage, uisutage ja olge lihtsalt häppid!

Heiko alias vanapagan

Kommentaare ei ole: