pühapäev, 7. oktoober 2007

Mis ja kes on Black Pole?


Black Pole spordiklubi ühendab endas mitmevõistluse harrastajaid. Klubi sai alguse 2001 aastal sõpruskonnast, keda ühendas kirglik huvi kergejõustiku kümnevõistluse vastu. Koos käidi trenni tegemas, korraldati isekeskis mitmeid võistlusi ning osaleti ka suurematel võistlustel, mis harrastajatele avatud. Klubi mõnevõrra ajaloohõnguline koduleht on siin --> www.zone.ee/blackpole.




Aastaid hiljem, osalt seoses ka Eesti kümnevõistluse parimate päevade möödumisega, huvi selle ala vastu mõnevõrra rauges. Klubi liikmed avastasid siis endale uusi erinevaid alasid: 20-võistlus, kestvusalade sarjad, triatlon, seiklussport jms. Aga siiski ühendab meid sportlik eluviis, klubiline ühtekuuluvustunne ja kalduvus mitmevõistluslikele aladele. Nendest ongi saanud klubi põhiväärtused.



Armas lugeja, see ajaveeb on mõeldud täienduseks ja edasiarenduseks meie eelpoolmainitud kodulehele. Siia hakkavad ilmuma meie treeningu- ja võistlusjutud ning muud spordi- ja klubiteemalised kogemused. Loodan, et leiad siit üht-teist põnevat, õpetlikku ja ehk naljakatki.

Kommentaare ei ole: