kolmapäev, 3. september 2008

BP kongress

Esmaspäeval toimus BPC välkkongress. Ülemiste keskuses. Nägin Rainerit või siis õigemini tema mind esimesena ja puhusime paar sõna spordijuttu.
Nentisin, et Raasiku staadion siiski ei valmi sel sügisel, aga kuna ka Rainer avaldas valmidust end mitmevõistluses üle hulga aja testida, siis jõudsime mingi projektitoorikuni, et septembri lõpus võiks midgi ikkagi korraldda. Näiteks BPC kodustaadionil TSH's.
Kavas siis mingi mitmevõistlus sõbralikus hubases ja harjumuslikus keskkonnas bläkkpõularite seltskonnas. (Toasussides:P)
Võtke siis palun sõna ja tehke oma ettepanekud, et millal sobiks suuremale osale rahvast kes soovivad vormi proovida ja loomulikult millise mitmevõistluse teeme.
Kas klassikalise 7-v või naiste 5-v naiste vahenditega või siis naiste 5-v meestevahenditega või siis hoopis nii, et kõik eriti kõvad mehed (kes sel suvel 10-v üle 5 kilo tegid:P) teevad naiste 5-v meeste kuuli ja tõketega ja sellised lahjemad saavad väikese händikäpi ja teevad naiste kuuli ja tõketega ning naised kes osalevad siis ise valivad kuidas ja millega nad võistlevad.

Minu esimene ja originaalne ettepanek, et toimuks ka paarisvõistlus, kus paariliste punktid liidetakse ja selgub võiskondlik parim. Paarid loositkse. Erand on see, kui keegi tahab just oma naise või mehega ühes tiimis olla. Homopaaridele eraldi arvestus:)

Teine katsetus võiks olla Gunderseni meetod viimasel alal. Lisaks vbolla vürtsi:)

Parimat!
Heiko alias vanapagan

5 kommentaari:

raini ütles ...

Sa nagu oleksid sedasugust kirja kirjutades teadnud, et ma täna just spordihallist tulin. Nimelt harjutasin ma laupäeval toimuvaks firmaspordi meeskondlikuks 10-võistluseks (4 meest, iga mees saab 2 ala 400m ja 1600m tehakse teatena). Testisin:
- kuuli, väga nõrk alla 8m
- tõkkeid, meestetõkked 4 sammuga tulid nagu nalja
- teivast 2.60 saaks vabalt üle suvalise rondiga
- oda eriti üle 30m ei saanud
- 1.75kg ketas kippus ka 25m peal maha tulema
- kauguses sai 5m kätte
- kõrgust lõpetuseks ka teisel katsel 1.50 üle ;)
Antud tulemuste juures peab arvestama seda, et pühapäeval oli EEC Rakvere sitaralli ja eile oli päris intensiivne tunnine rattaorienteerumine.

Mulle meeldiks, kui teeks kõige algupärasema 10v so. kahel järjestikulisel tööpäeva õhtul. Näiteks kaks järjestikulist päeva vahemikust E 29.09 kuni N 02.10. Rihole peaks see ka meeldima, sest saab ka selle aasta 10v tulemuse kirja. Tuleb ju meelde 8 aastat tagasi, kus teivast hüpati lambivalgel ja 1500m täitsa kotis. Sel ajal oli Taavil kõige enam annet teibale! 2 aasta pärast tuleb siis juubeliüritus ja proovigu siis keegi vähem punne saada, kui esimesel korral (ma sain siis 3095p).

MRabbit ütles ...

Ma käpp iga ilma ja aladega! Isegi kui lihtsalt kahevõistlust teeme: Riho idee ketast ja sõudeergomeetrit mitmevõistluseks vormistada... tegelikult võib isegi kuskil metsavahel ketast mõlema käega lennutada, paigalt kaugust ja õlleorienteerumist teha! Ühesõnaga saame kokku ja viidame mõnusalt aega :)

raini ütles ...

Riho poolt pakutava 2-võistluse võib ka siis ühtlasi ära teha, võttes sõudmise kas 11. alaks või siis 1500m asemel. Selleks ajaks on vaja valem punktide arvutamiseks välja töötada ;) Aga see ei tohiks väga keeruline olla, kui on teada maailma parimate tulemused.

vanapagan ütles ...

Kui tõmmata ergomeetrit 1 km distantsil, siis ajad peaks jääma sinna 3.15-3.30 kanti. Paras vaadata 10-v punktitabelist 1000 m punne.
10-v puhul on see miinus, et tuleb võistelda õues ning sõltume seega ilmast.
Olen Andrega nõus - peaasi et fun oleks:)

raini ütles ...

Kui juba trennile järgneval päeval ja rääkimata siis peale võistlusele järgnevast päevast (täna), kui lihased ikka päris kanged on, tuleb tõdeda, et meiesugustele sobib ühepäevane võistlus rohkem ;)

Aga kui kalendrit vaatan, siis sobiks mulle ainult järgmine nädalavahetus 13-14.09 ja seejärel alles 18-19.10, mis on väljas kümpi tegemiseks suure tõenäosusega liiga hilja.

Samas ma isiklikult väga ei põe ja leppida võib mõne hubase (tubase) sisehalli fun üritusega, kuna sain eile oma selleaastase 10v tulemuse kirja. Sellest aga eraldi teemas ;)