laupäev, 28. juuni 2008

Maamees version 2

Jaanipäev on möödas. Liha on pisut ampsatud ja pilkut lipsu taha lastud.

Mis maamees tegi täna? Trenni :)!

Alustuseks niitis muru kettaheite väljakul. Siis lõhkus puid ja saagis hagu jõusaalis.

Jube kus on sääski õues. Maamees ei kasuta odekolonni. Ta laksab kaenla alla puhast OFFi! Üleeile tapsin 1000 sääske, aga looduse vastu ei saa. Keemia peale ja siis kannatab jõudu teha. Eks proovi ise, kui 32 kg sang peakohal ja samal ajal sääseraisk otsustab augu puurida kannikasse...

Aga jah, suvi on ilus aeg! Kes trenni teeb, see Ginni joob. Homme on EM finaal - eks näis, no mis elu see on... meenub kui Naissaarel Johniga surusime kokku purke vist 24 kg sangaga ja oli kole lõbus! Ja mingi hetk kui kogu Naissaare rahvas tahtis magada tuli mingi härg ja võttis sanga väikse sõrme otsa ja viis minema... on ikka jõujunne olemas!

Ilusat saabuvat Juulit, Black Pole rahvas!

3 kommentaari:

vanapagan ütles ...

Maamees 2, või veel parem - 2 maameest võiks tulla ja eestikatel oma kümpi punktiarve avada.
Sel suvel juhib hetkel BP 10-v edetabelit Indrek.
Kui tervis lubab, siis stardin kindlasti, sest mitte pole palju võimalusi, kui saab stardipakud sättida ühele joonele Eesti hetke 10-v VIP'dega (pordumaja omanik, 20-v weltmeister, BäädPill jne, jne). Kuulujärgi pidid oma OM'i normi tulema tegema ka 4 soomlast ning üks nendest Ojaniemi isiklikult. 10 päeva on jäänud, et vormi teritada:)

MRabbit ütles ...

Kui harrastaja ehk maamees lastakse Eestikatel starti, siis tuleks küll tulla! Iseenesest eile võtsin sel aastal esimest korda ketta kätte ja peab tunnistama, et ketas lendab nagu vanasti. Proovisin GPSiga tulemust mõõta ja näitas paigalt sihuke 27-28 meetrit ja hooga sihuke ~30. Mis tulemusega Ints edetabelit juhib?

vanapagan ütles ...

Jah, 2008 Black Pole Club 10-v edetabelis toimus muudatus.
Vanameister haaras liidripositsiooni.
1. Heiko 5112
2. Indrek 3969

16. Räbbit ????....:oP